Momsåtervinning

 

Du behöver inte vara momsregistrerad i det land du söker tillbaka moms ifrån. Momsåtervinning det vill säga momsåterbetalning av moms kan göras från länder där man inte bedriver en momspliktig omsättning.

Ändå förlorar många företag idag stora summor pengar varje år genom antingen genom svåra eller otydliga regler eller genom tidsbrist för att kunna genomföra en korrekt momsåtervinning

I över 20 år har vi hjälpt både svenska och utländska företag med momsåtervinning från andra länder. Under dessa år har vi lärt oss att varje företag är unik med t.ex. olika datasystem och rutiner. Därför kundanpassar vi oss för dig så att det skall bli så enkelt och smidigt som möjligt.

När du tar hjälp av Moms Finans så sköter vi allt i momsåtervinnings processen. Från start till att det sökta beloppet finns på ditt konto från myndigheten. Du får full kontroll på era ansökningar med hjälp av våra rapporter.

  • Ni behöver du inte fundera på vad som är avdragsgillt eller ej i respektive land

  • Du slipper översättning - Det finns fortfarande några länder inom EU som kräver att all korrespondens sker på deras språk och som har en väldigt kort tidsfrist

  • Om en ansökan är gjord på felaktiga underlag - Alla länder i EU kräver olika underlag

  • Vi tar hand om all kommunikation med skatteverket utomland – Ni sparar administrativ tid

     

Vi hjälper dig med momsåtervinning/återbetalning av moms ifrån utlandet.

Kontakta oss


 


© 1996-2021 Moms Finans Sweden AB. Alla rättigheter reserverade – info@momsfinans.se